NEWSFLASH: Kleedjesmarkt nog niet uitverkocht! - K055

NEWSFLASH: Kleedjesmarkt nog niet uitverkocht!

   Terug naar nieuws
14 april 2019 12:06

KLEEDJESMARKT NOG NIET UITVERKOCHT

Het was op zaterdag 13 april heel druk bij het ACEC gebouw, voor de verkoop van de vergunningen van de Kleedjesmarkt. Er stonden om 6.00 uur al mensen te wachten tot de verkoop om 9.00 uur zou starten.

Het grootste deel van de kleedjes is verkocht, maar nog niet alles! Er zijn nog 40 plaatsen over in het Oranjepark.

Wil jij ook graag op de Kleedjesmarkt staan? Dan kun je op Koningsdag nog een vergunning kopen!

  • Waar: KSG, Molleruslaan 32
  • Hoe laat: om 7.00 uur
  • Kosten: 10,00 euro (contant betalen, pinnen niet mogelijk)
  • Datum: Koningsdag, 27 april

Je ontvangt van Foenix een BEST tas waarin je aan het einde van de kleedjesmarkt de nog bruikbare spullen kunt doen voor verkoop in de kringloopwinkels.

  • Sta je in de Nieuwstraat, Vosselmanstraat, Roggestraat of Beekpark? Dan kun je  deze afgeven bij de Foenix inleverpunten bij het Beekpark.
  • Sta je in de Paslaan of in of bij het Oranjepark? Dan kun je deze afgeven bij het Foenix inleverpunt in het Oranjepark. Daar staan ook de containers voor restafval.
  • Sta je in de Beekstraat of Marktstraat? Dan kun je de BEST tas laten staan. Deze haalt Foenix op. Het restafval moet je dan zelf meenemen.

Q-park biedt u ook dit jaar een kortingsregeling. U kunt uw auto de hele dag parkeren in een van de twee Q-Park garages (Nieuwstraat en Museum-Centrum) voor 7 euro. Meer informatie ontvangt u bij de verkoop van de kleedjes.

Voor het afbreken van de kleedjesmarkt hanteren we, om verstopping te voorkomen, voor het traject Nieuwstraat, Vosselmanstraat, eenrichtingsverkeer. Toegang uitsluitend via de Nieuwstraat en uitrijden via de Vosselmanstraat. Stoppen om in te laden rechts van de weg, ook al is uw kleedje aan de linkerkant, waardoor een doorgang mogelijk blijft. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.