IMG-20210331-WA0003

Oranje Thuiskunstwedstrijd

   Terug naar nieuws
2 april 2021 08:34

Thuiskunstactiviteit voor alle inwoners van Apeldoorn e.o. voor Koningsdag 2021

Vandaag start de Oranje Thuiskunstwedstrijd die wij samen met CODA, ACEC, Gigant, Royal Talens en de Klup Apeldoorn organiseren.

Thuiszitten is nogal een kunst, daarom een thuiskunst wedstrijd. Voor de Oranje Thuiskunstwedstrijd mag je van alles maken; schilderijen, tekeningen, handwerkjes, foto’s, objecten, poppen, maar ook gedichten, korte verhaaltjes, dans of liedjes. Om in de prijzen te vallen, moet het kunstwerk aan bepaalde criteria voldoen, namelijk:

  • Het kunstwerk laat het thema Oranje/Koningsdag goed terug zien.
  • Het werk is duidelijk een eindproduct.
  • Het werk is origineel.
  • Het werk maakt indruk en inspireert.

Je kunt jouw kunstwerk inleveren bij de afhaalbieb van CODA. Maak hiervoor wel een online afspraak Zorg ervoor dat jouw gegevens (naam, telefoonnummer en leeftijd) op het kunstwerk zit. Een foto of video inleveren van je kunstwerk kan ook. Mail dit met jouw gegevens naar oranjethuiskunstwedstrijd@gmail.com.

Doe dit uiterlijk 20 april.

Uit de inzendingen kiest de jury uit de categorie jeugd (<18 jaar) en volwassenen (>18 jaar) 3 winnaars. Als jij in de prijzen valt, dan word je gebeld op 23 april.

Een selectie van de kunstwerken wordt geëxposeerd via de ramen van de organiserende organisaties (digitale inzendingen via een groot scherm) van 27 april tot en met 3 mei. Jouw kunstwerk kun je weer ophalen vanaf 6 mei bij CODA, dan zetten we ook alle inzendingen online.

Natuurlijk is het al een hele prijs om geëxposeerd te worden, maar er zijn ook leuke  ‘gewone’ prijzen te winnen waaronder een CODA-shop kadobon, een Talens prijzenpakket twv 50 euro, : twee Gigant filmtickets vrij te besteden en het boek Dichter bij Wijnen van Aad van der Waal en speciaal voor de kinderen: een Gigant cursus naar keuze.  Iedere winnaar ontvangt verder een Oranjeblik gevuld met koekjes en cadeaubon.

Jouw werk geëxposeerd voor heel Apeldoorn? Doe mee aan de Oranje Thuiskunstwedstrijd. Inzenden kan tot en met 20 april.