171-DSC_6765

Beekpark

   Terug naar het programma

Beekpark

Tijdens de voorgaande Koninginnedagen in Apeldoorn is het Beekpark een vaste locatie geworden voor Sport, Spel & Jeugdactiviteiten. Uiteraard zal de vierde Koningsdag in het Beekpark ook weer met veel leuke en sportieve attracties worden ingevuld.

We hebben voor elke leeftijd een gevarieerd aanbod om zich die dag kostelijk te vermaken. De attracties zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur opengesteld voor het publiek.

Tevens geven wij verenigingen een podium om zich te presenteren. Zo zal de Apeldoornse Capoeira vereniging CS Capoeira laten zien dat muziek te combineren is met “vechtsport”. De Apeldoornse sportschool Active Fit zal net als de vorige Koningsdagen hun concept aan de man brengen, u bent uitgenodigd om mee te doen! Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van BMX Apeldoorn die de kinderen kennis laat maken met deze stoere fietssport.

Panna Voetbal Apeldoorn Koningsdag 2017
Nieuw dit jaar is de “Panna Voetbal toernooi” tijdens Koningsdag. Bij de stand van Active Fit Sportcenter Apeldoorn kunnen teams zich aanmelden. De winnaar van het toernooi gaat naar huis met de felbegeerde beker!