171-DSC_6765

Beekpark

   Terug naar het programma

Beekpark

Tijdens de voorgaande Koninginnedagen in Apeldoorn is het Beekpark een vaste locatie geworden voor Sport, Spel & Jeugdactiviteiten. Uiteraard zal de vijfde Koningsdag in het Beekpark ook weer met veel leuke en sportieve attracties worden ingevuld.

We hebben voor elke leeftijd een gevarieerd aanbod om zich die dag kostelijk te vermaken. De attracties zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur opengesteld voor het publiek.

Tevens geven wij verenigingen een podium om zich te presenteren. Zo zal de Apeldoornse Capoeira vereniging CS Capoeira laten zien dat muziek te combineren is met “vechtsport”. De Apeldoornse sportschool Active Fit zal net als de vorige Koningsdagen hun concept aan de man brengen, u bent uitgenodigd om mee te doen! Leer Boksen van een personal trainer, het maakt niet uit hoe oud je bent. We dagen iedereen uit! Bij de stand van BMX Apeldoorn kun je kennis maken met de spectaculairste fietssport van Nederland, uiteraard ligt er een helm voor je klaar.

Voetbal Toernooi Beekpark Apeldoorn Koningsdag 2018
Wegens groot succes; de tweede editie van het “Voetbal Toernooi Beekpark Apeldoorn Koningsdag”. Bij de stand van Active Fit Sportcenter Apeldoorn kunnen teams zich aanmelden. De winnaars van het toernooi gaan naar huis met de felbegeerde beker!