default-post

Kleedjesmarkt

   Terug naar het programma

Kleedjesmarkt

De verkoop van de kleedjes voor de kleedjesmarkt Koningsdag 2019 vindt plaats op 13 april in het ACEC gebouw aan de Roggestraat (achter CODA).  We beginnen om 09.00 uur met de verkoop. Een kleedje kost 10 euro (contant betalen) en maximaal 2 kleedjes per persoon.

Neemt u nog 50 eurocent extra mee dan kunt u uzelf trakteren op een heerlijke kop koffie, verkrijgbaar aan de bar in het ACEC gebouw.

U ontvangt van Foenix een BEST tas waarin u, aan het einde van de kleedjesmarkt, nog bruikbare spullen kunt doen voor verkoop in de kringloopwinkels. Staat u in de Nieuwstraat, Vosselmanstraat, Roggestraat of Beekpark dan kunt u  deze afgeven bij de Foenix inleverpunten bij de brandweerkazerne aan de Vosselmanstraat of naast het Beekpark. Daar staan ook de containers voor restafval. Staat u in de Hoofdstraat-Zuid, Beekstraat, Marktstraat of Paslaan dan kunt u de BEST tas laten staan. Deze haalt Foenix op. Het restafval moet u dan zelf meenemen.

Q-park biedt u ook dit jaar een kortingsregeling. U kunt uw auto de hele dag parkeren in een van de twee Q-Park garages (Nieuwstraat en Museum-Centrum) voor 5 euro. Meer informatie ontvangt u bij de verkoop van de kleedjes.

Voor het afbreken van de kleedjesmarkt hanteren we, om verstopping te voorkomen, voor het traject Nieuwstraat, Vosselmanstraat eenrichtingsverkeer. Toegang uitsluitend via de Nieuwstraat en uitrijden via de Vosselmanstraat. Stoppen om in te laden rechts van de weg, ook al is uw kleedje aan de linkerkant, waardoor een doorgang mogelijk blijft. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.Informatie

Prijs
gratis

Kaart