Oranje pubquiz 2

Oranje Pubquiz

   Terug naar het programma

Arno en Menno presenteren al bijna 14 jaar, elke 2 maanden, in café’s in Apeldoorn, de supergezellige en drukbezochte ARNO & MENNO QUIZ.

Een pubquiz met algemene kennisvragen afgewisseld met leuke muziekfragmenten en foto’s. Voor elk wat wils dus! Zij noemen het “inspanning door ontspanning” en het belangrijkste daarbij is dat iedereen een gezellige avond heeft. Daar zorgen zij op geheel eigen, vrolijke wijze voor..

Voor Koningsdag hebben zij een oranje getinte online pubquiz gemaakt van dik een uur lang. Je kan algemene kennisvragen verwachten en natuurlijk lekkere muzieknummers van de jaren 60 t/m hedendaagse muziek. Het zijn pittige vragen, maar ook vragen die iedereen wel zou kunnen beantwoorden. Ook zal er een fotoronde voorbij komen. 

Hoe werkt het: 

Weet je van de muziekfragmenten de titel én de uitvoerende artiest, dan verdien je twee punten. Heb je één van beide goed, dan ontvang je één punt. In tegenstelling tot een algemene kennis vraag of een vraag in de fotoronde; deze zijn twee punten waard. Het team/de persoon met de meeste punten heeft gewonnen. Zo simpel is het! Aanvang 19:30 uur en je hoeft je NIET van te voren in te schrijven.

De winnaar(s) mogen een uur lang gratis gebruik maken van alle attracties op de door Stichting Oranjefeesten georganiseerde Kermis (op uitnodiging van Stichting Oranjefeesten Apeldoorn, datum en tijdstip volgen later, maximaal 4 personen kunnen winnen). Zeker de moeite waard om mee te doen dus!

Het zullen korte, kleine rondes zijn zodat er zoveel mogelijk verschillende onderwerpen aan bod kunnen komen. Arno en Menno hebben ons laten weten dat zij zich verheugen op een geweldige Oranje pubquiz met alle Apeldoorners. Zij hopen een gezellige afsluiting te kunnen bieden van Koningsdag 2021. Zij hebben er zin in, jullie ook?

De link naar de quiz: https://youtu.be/EwnHWqlZiH0

Uitleg over hoe mee te spelen volgt nog in de beschrijving op de YouTube pagina, op onze website of FacebookInformatie

Tijd
19:30 - 23:00
Prijs
gratis