Feesttompoucen0865

Oranjegebak

   Terug naar het programma

Samen met de Gemeente Apeldoorn en zes zorgorganisaties verrassen wij de bewoners en medewerkers van verzorgings- en verpleeghuizen op Koningsdag met Oranjegebak.

Corona is zowel aan de bewoners als medewerkers niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zij verdienen daarom een steuntje in de rug in de vorm van Oranjegebak. Op Koningsdag om 10.00 uur zijn de burgemeester van Apeldoorn Ton Heerts en onze voorzitter Simon Boon op één van de locaties aanwezig om de bewoners en medewerkers te verrassen met het Oranjegebak en een optreden van Rapper Dani. RTV-Apeldoorn is ook hier voor een later uit te zenden verslag aanwezig.

Op 26 april in de vroege ochtend begint bakkerij van de Wal Jolink met de productie van het 3960 Oranjegebakjes. In de namiddag vindt de verspreiding plaats over 33 locaties. We krijgen hierbij steun van de Fietskoeriers. Bij de dozen gebak zit een flyer waarop de reden van deze actie staat en welke voorgelezen kan worden op de locaties. RTV-Apeldoorn maakt opnames van het productie proces en de verspreiding en zendt deze op Koningsdag uit.Informatie

Prijs
gratis