Oranjepark

Oranjepark

   Terug naar het programma

Oranjepark

Een stadsoase in het geluidsgeweld van Koningsdag (kleedjesmarkt, horeca, muziekpodia, kermis, enz). Een plek waar je met je hele familie relaxed de hele dag door kunt brengen en genieten van cultuur op allerlei gebied.

Cultureel park met verrassende kunst en cultuurmomenten (dans, beeldende kunst (-installaties), theater, muziek) door zowel professioneel als amateur, eten & drinken.

Stichting Oranjefeesten Apeldoorn heeft besloten om uiting te geven aan de veelzijdigheid van het evenement dat ‘van ons allemaal is’ door te kiezen voor het thema Kleurrijk.

Kleurrijk is erg van toepassing op onze gemeente vanwege haar historie op het gebied van groepen mensen die naar Apeldoorn zijn gekomen voor werk, natuur, leven en liefde. In het Oranjepark zullen al deze aspecten te zien zijn omdat ‘acts’ gekoppeld worden aan groepen om uiting te geven aan hun gezamenlijke herkomst.

Het thema “Kleurrijk” wordt in het Oranjepark verbeeld door acts en groepen aan elkaar te verbinden met een gezamenlijke herkomst. Om zo te laten zien hoe de huidige bevolking van de gemeente tot stand is gekomen.

 Informatie

Prijs
gratis

Kaart