Vlaggetjes voor K055 – versie 4

Oranjepark

   Terug naar het programma

Programma in het Oranjepark

Op 27 april kunnen we weer samen genieten van Koningsdag in het Oranjepark!

We toveren het park om in een culturele plek met verrassende kunst- en cultuuruitingen. Laat je meevoeren in een andere wereld door middel van muziek, dans, theater, sport, spel en beeldende kunst. Zowel professionele- als amateurartiesten verzorgen diverse optredens geschikt voor jong en oud. Er is een stadsoase om te relaxen en er zijn verschillende horeca gelegenheden om een drankje en hapje te halen. Kortom: genieten voor iedereen.

Thema: Sport en Spel
Rondom het thema Sport en Spel kun je deelnemen aan een gevarieerd programma waarin actief met elkaar aan de slag gaan het uitgangspunt is. Je kunt op sportieve wijze deelnemen aan spellen en op spelende wijze deelnemen aan sporten.

Kleedjesmarkt
Een gedeelte van het park wordt ingevuld met de traditionele verkoop van spulletjes op kleedjes. Een gezellige aanvulling in het Oranjepark!

Horeca
Naast koffie, thee en andere dranken kun je in het park ook terecht voor lekkernijen die het middagje uit compleet maken. Het Oranje Nassau Paviljoen vormt het stralend middelpunt want hier wordt om 13:00u het vat van het speciale Koningsbier aangeslagen. Dit Koningsbier is ook te verkrijgen in de Oranje Nassau Biergarten (bij de Muziektent).

Samenwerking
De programmering van Koningsdag in het Oranjepark brengen wij tot stand in samenwerking met: Stichting Erfgoed Platform Apeldoorn, Stichting Koninklijk Apeldoorn, Vereniging Oud Apeldoorn, Kinderopvang Doomijn Apeldoorn, Tim Koldenhof Producties en Muziektheater Apeldoorn. Dit jaar zullen verschillende dorpen uit de omgeving van Apeldoorn ook acte de presence geven.

Dit jaar werken we ook samen met Keep the Spirits Cocktails. Tijdens Koningsdag kan je komen proeven van de heerlijke Split cocktail, speciaal voor Koningsdag samengesteld.

Meer informatie programma
In onderstaande items vind je meer informatie over de verschillende programmaonderdelen.