DSC_1030

Officiële opening Koningsdag

   Terug naar oranjepark

Officiële opening Koningsdag

De Opening van Koningsdag 2018 om 11:00 uur in het Oranjepark in Apeldoorn is dit jaar bijzonder door de presentatie daarbij van de Hulpactie voor Sint Maarten.
Zoals elk jaar mogen wij als speciale gasten onze burgemeester en gedecoreerde plaatsgenoten en familieleden verwelkomen. Een feestelijke, waardevolle en eervolle traditie.

In verband met de start van de Hulpactie voor Sint Maarten zijn de Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister van Sint Maarten, leden van het Kabinet van Sint Maarten, deelnemende Caribische kunstenaars, Galerie ‘de Aventurijn’ en de voorzitter van het Antilliaans Arubaans Beraad Apeldoorn bij de Opening aanwezig. Er zijn toespraken door de voorzitter van Stichting Oranjefeesten Apeldoorn, Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister van Sint Maarten en de officiële Opening door burgemeester John Berends.

Dit jaar wordt naast de gebruikelijke vlaggen ook de vlag van Sint Maarten gehesen, waarbij zowel het Wilhelmus als de Sint Maarten Hymne wordt gezongen.
Dankzij deelname en bijdragen van Stichting Antilliaans Arubaans Beraad Apeldoorn aan de organisatie van Koningsdag 2018 kunnen inwoners en bezoekers van Apeldoorn op deze speciale Koningsdag vanaf de Opening kennismaken en genieten van Caribische muziek, zang, dans, eet-cultuur, traditionele mode en speciale producten.Informatie

Tijd
11:00 - 12:00
Kinderen
Ja
Prijs
gratis

Kaart