Tai Chi met Max Tack - K055

Tai Chi met Max Tack

   Terug naar oranjepark

Tai Chi is een Chinese bewegingskunt die door miljoenen mensen binnen en buiten China beoefend wordt, om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat het goed is voor de fysieke en mentale gezondheid. Ook wordt het wel puur uitgevoerd als verdedigingssport.

Tijdens Tai Chi zijn de bewegingen langzaam, vanuit de lage buik, en zeer ontspannend.

Wereld Tai Chi dag

Op zaterdag 27 april – de laatste zaterdag van april – is het ook nog eens Wereld Tai Chi dag. Op die dag komen mensen overal ter wereld in parken bij elkaar om Tai Chi te beoefenen. Van Nieuw Zeeland tot Europa gaat dan de positieve energie als één golf de wereld over. Het leek ons een mooi idee om dat kleurrijk te combineren met Koningsdag in het Oranjepark.

Dit alles gebeurt onder de leiding van Max Tack. Max (voorheen journalist en communicatie adviseur) vond in de jaren 90 zijn passie voor Chinese gevechtskunst en gezondheidsleer. Hij ging op onderzoek uit in Beijing, en besloot daarna in Apeldoorn zijn eigen Tai Chi school te beginnen. Sinds 2003 wijdt hij zich hier volledig aan. Mede door zijn zomerse gratis toegankelijke lessen in het Oranjepark, verkreeg hij meer bekendheid als Tai Chi leraar.

Hij geeft bijna elke dag les in zijn school aan de Halstraat in Apeldoorn. Naast Tai Chi-docent, is hij ook altijd bereid om iemand te helpen op weg naar betere gezondheid of weerbaarheid.

Voor meer informatie: kijk op www.maxtack.nlInformatie

Tijd
09:45 - 10:30
Kinderen
Ja
Prijs
gratis

Kaart