default-header

Serious Hits Top 2000

   Terug naar het programma

Serious Hits Top 2000 (voorheen Serious Xmas Party) is sinds 2011 een jaarlijkse concert in Gigant. De opbrengst van deze jaarlijkse show gaat altijd naar een liefdadigheidsinstelling.

De show wordt verzorgd door 25 enthousiaste en (met name) Apeldoornse muzikanten. Waarbij zij in steeds wisselende bezettingen drie uur lang hits uit de Top 2000 worden gespeeld.

Zij spelen van rock tot het Nederlandse levenslied, van disco tot alternatief. Alles met een greep uit vele decennia popmuziek. Één ding staat voorop: er moet meegezongen worden!

Vanwege de positieve reacties uit het publiek en het plezier dat deze muzikanten aan het optreden beleven, hadden ze besloten vaker in een soortgelijke setting op te treden. Hun eerste buitenlucht optreden zou plaatsvinden op Koningsdag 2020, op maar liefst 2 podia in Apeldoorn!

Helaas gooide corona roet in het eten en is het maar de vraag of zij dit jaar hun buitenconcert debuut kunnen gaan maken. Echter schrikt dat de artiesten niet af en blijven zij muziek met elkaar maken.

Speciaal voor Koningsdag hebben zij een videoclip gemaakt; een medley met als thema saamhorigheid.  

Iedere muzikant heeft op afstand, in zijn eigen omgeving, zijn eigen partij opgenomen. Op deze manier zijn ze toch weer een beetje met elkaar. Met deze video hopen zij het publiek iets moois te geven om naar kijken en te luisteren.

Releasedatum: 27 april 2021 00:00 uur

Houdt facebook pagina van Koningsdag Apeldoorn en Serious Hits in de gaten!

Stichting Oranjefeesten Apeldoorn wil
Voor de zang: Danielle Kobussen, Angela Vos, Sharon Jansen, Marq van Mazijk, Jan Knapper, Hans Jansen, Gerrit van Engeland, Jackie Bredie en Marcel Woudenberg

Op gitaar: Hendrik de Vries, Henri van de Broek, Raymond ter Riet en Wouter Nijenhuis

Op toetsen: Hans Jansen, Reinier Groenendijk en Marq van Mazijk

Op drums: Hans Bouwmeester, Gert Nijhof en Rutger Kokke

Op bas: Armand Spee, Doewe Munk en Frans Clignet

Op viool: Eddie Solomon

Ontzettend bedanken voor deze geweldige bijdrage aan Koningsdag 2021.Informatie

Prijs
gratis