Vlaggetjes voor K055 – versie 4

Reuzespellen

   Terug naar 6. sport & spel – oranjepark

Reuzespellen

Wat hebben we het samen spelen van een spel moeten missen. Gelukkig kan dit nu weer volop. Ga de uitdaging aan en kom samen spelen op onze reuze spellen!

Stokvangen

Test je reactievermogen en speel het bekende vangspel. Dit spel kun je overal spelen en leidt tot hilarische momenten. Bij het vangspel sta je onder een stellage waarbij je omhoog moet kijken en er onverwachts stokken omlaag vallen. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk vallende stokken vangt. Dit spel bedien je met z’n tweeën, de één trekt aan de touwen en de ander vangt de stokken.

Toren van Pisa

Speel dit spel nu levensgroot. De toren van Pisa is een super spannend spel! Durf jij de mensen op de wankele toren van Pisa te plaatsen? Gooi de dobbelsteen om te bepalen waar iemand op de toren moet worden gezet. Maar pas op, de toren wiebelt! Als er iemand valt is deze voor jou. Degene die als eerste al zijn mensen op de toren heeft gezet wint.

De Spiraal

Bzzzzz….bzzzzzz… Dit spel ken je vast wel. Probeer de ring van het ene uiteinde naar het andere uiteinde van de draad te krijgen zonder de draad aan te raken. Een behendigheidsspel voor jong en oud waar je nooit genoeg van krijgt. Blijf jij jouw zenuwen de baas?

4 OP ’N RIJ

Je hebt het vast en zeker thuis wel eens gespeeld. Dit bekende spel hebben wij levensgroot! Speel tegen elkaar en daag elkaar uit. Wie heeft het snelste 4 op een rij?

Tijd om te spelen

11:00u – 17:00uInformatie

Tijd
11:00 - 17:00
Kinderen
Ja
Prijs
gratis

Kaart