Vlaggetjes voor K055 – versie 4

Organisatie

Bestuur Stichting Oranjefeesten Apeldoorn

Het bestuur van Stichting Oranjefeesten Apeldoorn is een team van vrijwilligers. Wij zetten ons elk jaar in om van Koningsdag in Apeldoorn een stralend feest te maken voor jong en oud. 

Ons team bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, meerdere programmamakers, logistieke ondersteuners en communicatie- en PR-medewerkers.

Samen werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe programmaonderdelen voor K055. De succesvolle en traditioneel bekende onderdelen in het Oranjepark, Beekpark en de kleedjesmarkt verliezen we natuurlijk niet uit het oog.   

Om de programmering rond te krijgen en daadwerkelijk uit te voeren zijn wij blij met nieuwe collega’s. Als mede-bestuurslid begin je rond september/oktober al met het organiseren van Koningsdag in het daaropvolgende jaar. We vergaderen één keer in de maand om ideeën uit te wisselen, actiepunten op te stellen en elkaar op de hoogte te houden van de organisatorische ontwikkelingen.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail naar: secretaris@K055.nl en we nemen contact met je op.