header

Vrijwilligers

Gezocht: vrijwilligers

Een organisatie kan niet zonder vrijwilligers. Ook als bestuur zijn wij vrijwilliger en vinden het fantastisch om Koningsdag te mogen organiseren. Maar voor de uitvoering hebben we meer handen nodig. Vind jij het leuk om ons team op Koningsdag (of de avond ervoor) te komen versterken en je bent tenminste 15 jaar, meld je dan aan.

Je wordt ingezet op een van de locaties Oranjepark, Beekpark, Oranje Nassau Paviljoen of de Kleedjesmarkt. De taken lopen uiteen van het uitzetten van het traject van de kleedjesmarkt op donderdag namiddag/avond tot het op vrijdag toezicht houden bij de springkussens, een fietsparcours of bij optredende artiesten of controleren of alles op de kleedjesmarkt netjes verloopt. Per locatie is iemand van het bestuur verantwoordelijk. Je gaat aan de slag onder zijn of haar leiding.

Voor je inzet ontvang je een vergoeding afhankelijk van het dagdeel. De dagdelen zijn donderdag middag vanaf 13.00 uur totdat de kleedjesmarkt is uitgezet (3 a 4 uur); vergoeding 12,50 euro. Vrijdagochtend 07.00 – 12.30 uur; vergoeding 15 euro en vrijdagmiddag 12.00 – 17.30 uur; vergoeding 15 euro.

Wij zorgen op vrijdag voor de lunch.

Zie je het wel zitten om ons te helpen en wil je op Koningsdag wat bijverdienen in plaats van uitgeven meld je hier dan aan. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.

Meld je aan als vrijwilliger

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.