header

Vrijwilligers

Gezocht: vrijwilligers

Een organisatie kan niet zonder vrijwilligers. Ook als bestuur zijn wij vrijwilliger en vinden het fantastisch om Koningsdag te mogen organiseren. Maar voor de uitvoering hebben we meer handen nodig. Vind jij het leuk om ons team op Koningsdag (of de avond ervoor) te komen versterken en je bent tenminste 15 jaar, meld je dan aan.

Je wordt ingezet op een van de locaties Oranjepark, Beekpark, Oranje Nassau Paviljoen of de Kleedjesmarkt. De taken lopen uiteen van het uitzetten van het traject van de kleedjesmarkt op vrijdag namiddag/avond tot het op zaterdag toezicht houden bij de springkussens, een fietsparcours of bij optredende artiesten of controleren of alles op de kleedjesmarkt netjes verloopt. Per locatie is iemand van het bestuur verantwoordelijk. Je gaat aan de slag onder zijn of haar leiding.

Voor je inzet ontvang je een vergoeding afhankelijk van het dagdeel. De dagdelen zijn vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur totdat de kleedjesmarkt is uitgezet (3 a 4 uur); vergoeding 15 euro. Zaterdagochtend 07.00 – 12.30 uur; vergoeding 20 euro en zaterdagmiddag 12.00 – 17.30 uur; vergoeding 20 euro.

Wij zorgen op zaterdag voor de lunch.

Informatie avond

Op woensdag 10 april om 19.00 uur vindt een informatie avond voor vrijwilligers plaats bij De Heemhof (Beatrijsgaarde 5 in Apeldoorn). Daar kun je al je vragen stellen.

Zie je het wel zitten om ons te helpen en wil je op Koningsdag wat bijverdienen in plaats van uitgeven meld je hier dan aan. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.

Meld je aan als vrijwilliger

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.