Aanmelden artiest - K055

Aanmelden artiest

Gezocht: enthousiaste amateurartiesten

Ben jij een enthousiaste amateurartiest en wil jij je kunsten laten zien aan de duizenden bezoekers van Koningsdag in Apeldoorn geef je dan snel op.

In de straten en op pleinen zijn – tussen de kleedjes door – plekjes vrijgemaakt waar je jouw muzikaal (of ander) talent kunt vertonen. Een melodietje op een viool, een duo op blokfluit, een toneelspel, een levend standbeeld, roffelende trommels; alles mag zolang het bijdraagt aan het vermaak van het toegestroomde publiek.

Wees  creatief en wordt het Koningsdag talent van 2020 want een jury beoordeelt jullie inzet en de drie best beoordeelde deelnemers ontvangen een prijs.

Je wordt uiterlijk om 10.00 uur bij de dependance van de Koninklijke Scholengemeenschap aan de Jhr. Molleruslaan 32 verwacht. Daar krijg je te horen waar je optreed plek is.

Vanaf 11.00 uur gaat de jury rondlopen om bij iedereen te kijken. Vanaf 15.30 uur kun je je weer afmelden bij de KSG, en krijg je onze vergoeding. Je hoort dan ook of je genomineerd bent. Spannend!!

Om 16.00 uur is de prijsuitreiking voor de beste amateurartiest, bij het Oranje Nassau Paviljoen (ACES gebouw) aan de Roggestraat.

Van de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn krijg je een vergoeding van € 15,00 per deelnemende persoon (maximaal € 75,00 bij groepen).

Behalve applaus van de langslopende bezoekers levert zo’n dag spelen nog meer op, want doe jij je best dan is je geldbakje is aan het eind van de dag ook goed gevuld.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via ons inschrijfformulier. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.